Gedreven adviseurs en engineers met jarenlange ervaring

U heeft een bouw- of infraproject op stapel staan en zoekt een partner die met een compleet en praktisch uitvoerbaar civieltechnisch ontwerp komt. Op het adviesbureau van Vink zit een team gedreven adviseurs en engineers klaar. Met hun kennis en jarenlange ervaring zijn ze de civiele rechterhand van gemeenten, projectontwikkelaars, infrabedrijven en woningcorporaties.

Verrassingen voorkomen met een doordacht ontwerp
Als ontwikkelaar heeft u een budget, maar heeft u overal aan gedacht? Onze mensen op het adviesbureau zijn experts als het gaat om inrichting van openbare ruimte, industriele vormgeving, leisure, recreatie, utiliteitsbouw en projectontwikkeling. Met een goed doordacht civieltechnisch ontwerp en bijbehorend milieu advies voorkomt u dat u in de realisatiefase voor dure verrassingen komt te staan.

Wij spreken de taal van gemeenten en andere overheden. Dat brengt vaart in de uitvoering van uw project

Onze adviseurs zijn gewend om opdrachtgevers volledig te ontzorgen. Wij spitten bijvoorbeeld voor u de eisen door en brengen zo eventuele risico’s in een vroeg stadium in kaart. Ook handig: we spreken de ‘taal’ van gemeenten, overheden en vergunningverlenende instanties. Daardoor komen we met ontwerpen die sneller goedkeuring krijgen en blijft de snelheid in uw ontwikkelproces

Het civiel technisch ontwerpbureau van Vink:

Meer weten over civieltechnisch ontwerp van Vink?

Projectontwikkeling