asbest sanering

Asbest? Vink adviseert u over de beste aanpak

Asbest in uw pand? Of een vermoeden daarvan? Vink in Barneveld adviseert u over de beste saneringsaanpak en ontzorgt u door het asbest veilig en volgens de regels te verwijderen. Dat doen we onder meer voor particulieren, aannemers, woningcorporaties, projectontwikkelaars en overheden.

Van inventarisatierapport tot eindmeting

Een saneringstraject begint met een onafhankelijke inventarisatie door een gespecialiseerd inventarisatiebureau. Op basis daarvan wordt een werkplan voor de sanering opgesteld. Tijdens de sanering houden we u steeds op de hoogte van de voortgang. Het asbest wordt veilig afgevoerd en verwerkt. En dankzij een eindmeting door een onafhankelijk laboratorium weet u zeker dat alle asbest verwijderd is.

Eén aanspreekpunt voor het volledige asbestsaneringstraject. Wel zo prettig!

Zo min mogelijk vertraging en zo laag mogelijke kosten

Waarom opdrachtgevers voor Vink in Barneveld kiezen? Dat heeft alles te maken met onze prettige aanpak. Die is er op gericht om u tijd en geld te besparen. Zo kijken we standaard aan de hand van testen en in overleg met een hogere veiligheidskundige in welke saneringsrisicoklasse uw sanering valt. Door onze grote saneringscapaciteit kunnen we bovendien snel opschalen tot wel 100 saneerders. Hierdoor beperken we vertraging van uw sloop of bouw.

Waarom asbest laten saneren door de specialisten van Vink

Meer weten over asbestsanering bij Vink Barneveld

Projectontwikkeling