DCIM/100MEDIA/DJI_0252.JPG

Specialist in circulair slopen

Zo slopen dat tot 99% van de materialen een tweede leven krijgt. Dat is het specialisme van Vink. Dat doen we met ervaren sloopspecialisten en moderne kranen, sloopmachines en slooprobots. Onze expertise in grootschalige, complexe en binnenstedelijke sloopwerken maakt ons een veelgevraagd slooppartner van overheden, projectontwikkelaars, aannemers, agrarische bedrijven en particulieren.

Eén partij die u volledig ontzorgt

De kracht van Vink? We ontzorgen opdrachtgevers volledig. Van een gedetailleerd sloopplan tot en met het regelen van de benodigde sloopvergunningen. Maar we kunnen ook een bodemsanering uitvoeren, een bouwput ontgraven en zelfs de nieuwe terreininrichting verzorgen. Zo profiteert u van het gemak van één aanspreekpunt én een optimale afstemming van werkzaamheden. 

“Wij halen onze sloopplanning. Daar kunt u van op aan.”

Nauwkeurig inpandig strippen
Slopen op enkele meters afstand van een woonwijk, een ziekenhuis, een groot kantorencomplex of het Rijksmuseum? We deden het al. En lieten daarbij zien dat we met slimme werkmethoden, een optimale sloopplanning en modern sloopmaterieel geluids-, stof- en trillingsoverlast tot het minimum beperken. Voor maximale transparantie werken we met een open begroting. En doen we niet moeilijk over kleine wissewasjes. Omdat we zelf ook niet houden van financiële verrassingen achteraf.

Waarom slopen met Vink een goede keus is:

Meer weten over sloop activiteiten van Vink?

Projectontwikkeling